ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η Antopack έχει βαθειά επίγνωση της ευθύνης της προς την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον. Είμαστε μέρος της ιστορίας του Βόλου και των κατοίκων του, και γι’αυτό συνεχίζουμε να ενδυναμώνουμε τους δεσμούς μας με την πόλη και να επιστρατεύουμε πρακτικές που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.


Antopack Green

Το Antopack Green είναι μια πρωτοβουλία που αγκαλιάζει τις ανανεώσιμες μορφές ενέργειας και διασφαλίζει την σωστή χρήση των πρώτων υλών. Εφαρμόζουμε στο εργοστάσιό μας, στρατηγικές που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, και είμαστε πολύ αυστηροί με τις διαδικασίες ανακύκλωσης διάφορων υλικών, συμπεριλαμβανομένων και όλων των μπαταριών που χρησιμοποιούνται απο τα μηχανήματά μας.

To Forest Stewardship Council (FSC) είναι ένας διεθνής μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που προωθεί την υπεύθυνη διαχείριση των δασών παγκοσμίως. Όλο το χαρτί με την πιστοποίηση FSC προέρχεται από δάση που είναι βιώσιμα και η διαχείριση τους είναι με διαδικασίες που βασίζονται στην ηθική, πράγμα που διασφαλίζει την προστασία και την μακροβιότητά τους και κατά συνέπεια την άγρια ζωή. Το χαρτί και το χαρτόνι που χρησιμοποιείται στην Antopack προέρχεται από προμηθευτές που φέρουν την πιστοποίηση FSC.

 

Antopack Social

Μια εταιρεία είναι οι άνθρωποί της, γι’αυτό και ένα μεγάλο μέρος του εταιρικού ήθους της Antopack, ορίζεται από τις υγιείς σχέσεις μας με τους ανθρώπους μας. Οι εργαζόμενοι της Antopack είναι αφοσιωμένοι σε αυτή, γιατί μεγάλωσαν μαζί της, εκπαιδεύτηκαν και συνεχώς εκπαιδεύονται ώστε να εξειδικευτούν στο αντικείμενό τους και να κατακτήσουν σημαντική γνώση και εφόδια για τη ζωή τους. Η εταιρεία ανταποδίδει αυτή της αφοσίωση με κίνητρα, και φυσικά προσπαθεί να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας που προσφέρει ακόμα και σε τόσο δύσκολες οικονομικά εποχές. Η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και η δημιουργία νέων υποστηρίζει γενικότερα την τοπική κοινωνία που μαστίζεται από ανεργία. “Στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε την τοπική κοινωνία, καταρχάς διατηρώντας τις ήδη υπάρχουσες θέσεις εργασίας ή προσφέροντας νέες.” — Γιάννης Δ. Αντωνίου, Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων

Η Antopack έχει συνείδηση των στενών δεσμών της με την κοινότητα των κατοίκων του Βόλου, και γι’αυτό συμμετέχει σε πολλές δραστηριότητες, όπως εράνους και εκδηλώσεις που προάγουν την υγεία και την ευζωία των συμπολιτών μας. Ομάδα από την Antopack συμμετείχε περήφανα στον ετήσιο ημιμαραθώνιο Βόλου τον Απρίλιο του 2016, και επίσης συμμετείχε σε έρανο για την δωρεά τροχοκαθισμάτων για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

INFO

arrow