Το χαρτί και το χαρτόνι είναι ευαίσθητα υλικά και χρειάζονται ειδικές συνθήκες χειρισμού, όσον αφορά τη θερμοκρασία και την υγρασία του περιβάλλοντος. Ελέγχουμε προσεκτικά τις συνθήκες μέσα στο εργοστάσιό μας μέσα από ένα εξελιγμένο σύστημα κλιματισμού, εξαερισμού και ψεκασμού νερού, έτσι ώστε να διατηρούμε τις συνθήκες περιβάλλοντος ιδανικές. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η διατήρηση της άριστης ποιότητας της Α’ ύλης που χρησιμοποιούμε.

Επιπλέον, διενεργούμε τακτικούς ελέγχους ποιότητας σε διάφορα στάδια της παραγωγής, χρησιμοποιώντας τις πλέον ενημερωμένες μεθόδους, τόσο για αναγνωσιμότητα του ραβδωτού κώδικα, όσο και για τη σταθερότητα του χρώματος.

Εκτυπώσεις

Ο σταθμός επεξεργασίας μητρών της Antopack, είναι ο πιο προηγμένος στην Ελλάδα και ένας από τους δέκα κορυφαίους στην Ευρώπη. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία CTP (computer-to-plate), η οποία επιτυγχάνει την ελάχιστη απόκλιση στο χρώμα από το ψηφιακό αρχείο μέχρι την τελική μήτρα. Μπορούμε να εγγυηθούμε μέχρι και 98% ακρίβεια στις αποχρώσεις που επιλέγει ο κάθε πελάτης.

Το εργοστάσιό μας είναι εξοπλισμένο με τρεις εκτυπωτικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας:

Roland 705, 6 χρωμάτων (70 x 100 εκ.) με βερνίκι νερού και UV
Roland 905, 6 χρωμάτων (100 x 140 εκ.) με βερνίκι νερού
Roland 802, 2 χρωμάτων (100 x 140 εκ.) με βερνίκι UV

Roland 705, 6 χρωματων (70 x 100 εκ.) με βερνικι νερου και UV
Roland 905, 6 χρωματων (100 x 140 εκ.) με βερνικι νερου
Roland 802, 2 χρωματων (100 x 140 εκ.) με βερνικι UV

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε το πελατολόγιό μας με επιχειρήσεις που δίνουν έμφαση στην υψηλή ποιότητα, την αξιοκρατία και τη σκληρή δουλειά.

Τέα Α. Αντωνίου, Chief Executive Officer

INFO

arrow