Το χαρτί και το χαρτόνι είναι ευαίσθητα υλικά και χρειάζονται ειδικές συνθήκες χειρισμού, όσον αφορά τη θερμοκρασία και την υγρασία του περιβάλλοντος. Ελέγχουμε προσεκτικά τις συνθήκες μέσα στο εργοστάσιό μας μέσα από ένα εξελιγμένο σύστημα κλιματισμού, εξαερισμού και ψεκασμού νερού, έτσι ώστε να διατηρούμε τις συνθήκες περιβάλλοντος ιδανικές. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η διατήρηση της άριστης ποιότητας της Α’ ύλης που χρησιμοποιούμε.

Επιπλέον, διενεργούμε τακτικούς ελέγχους ποιότητας σε διάφορα στάδια της παραγωγής, χρησιμοποιώντας τις πλέον ενημερωμένες μεθόδους, τόσο για αναγνωσιμότητα του ραβδωτού κώδικα, όσο και για τη σταθερότητα του χρώματος.

Επεξεργασία

Μόλις ολοκληρωθεί η εκτύπωση, περνάμε στην επεξεργασία των φύλλων χαρτιού ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ταχύτητες της αγοράς, λόγω του υπερσύγχρονου εξοπλισμού μας, του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού μας, αλλά και του εργονομικά διαρρυθμισμένου χώρου παραγωγής μας. Όλα τα παραπάνω επιτρέπουν μέγιστη απόδοση και γρήγορη παράδοση της εκάστοτε παραγγελίας, με βάση τις ανάγκες των πελατών μας.

Ετικέτες

Το τμήμα παραγωγής ετικετών μας είναι ένα από τα παλιότερα στην Ελλάδα, και είναι εξοπλισμένο με εξελιγμένα μηχανήματα που έχουν ανανεωθεί πλήρως κατά την τελευταία τριετία και συνεχώς ανανεώνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Πενήντα εκατομμύρια ετικέτες κόβονται σε αυτό το χώρο καθημερινά. Η εξαιρετική ποιότητα τους, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μας να επικολλούν στα μπουκάλια τους 50.000 ετικέτες την ώρα από το κάθε είδος. Με αυτό τον τρόπο η απόδοση των μηχανών τους αυξάνεται κατακόρυφα.

Για την κοπή των ετικετών χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες μηχανές:

Τρεις κοπτικές μηχανές POLAR
Τρείς μηχανές Blummer για οβάλ ετικέτες
POLAR MACHINE
POLAR MACHINE
BLUMMER 110 ATLAS

Κατασκευή κουτιών

Το τμήμα κατασκευής κουτιών της Antopack είναι εξοπλισμένο με δυο αυτόματες στάντζες Bobst, με αυτόματα ξακριστικά και παραγωγική ικανότητα 10.000 φύλλα την ώρα. Κουτιά που χρειάζονται περαιτέρω συγκολλήσεις, περνάνε σε μια απο τις δύο σύγχρονες μηχανές κολλήσεως, τεσσάρων και έξι σημείων Jagenberg, ή στην παραθυροκολλητική μάρκας Heiber & Schroeder.

Οι μηχανές είναι:

Bobst 104 CER
Bobst 142 ER
Jagenberg 110
Heiber & Schroeder
Jagenberg 110
Bobst 142 ER
Bobst 104 CER

Κουτιά Welle

Ο πλήρως αυτοματοποιημένος σταθμός παραγωγής κουτιών welle, με εκτύπωση offset, είναι το πιο πρόσφατο απόκτημα της Antopack. Η μηχανή μας μάρκας Stock, κάνει την επικόλληση του κύματος στο ήδη τυπωμένο φύλλο. Σε σειρά βρίσκεται μια στάντζα Bobst 142 ER για ακόμη μεγαλύτερη επιτάχυνση της παραγωγής.
STOCK MACHINE
JAGENBERG 110

Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στις μέρες μας, οι πελάτες να νιώθουν σιγουριά και να μας εμπιστεύονται.

Γιώργος Αντωνίου, Chief Executive Officer

INFO

arrow