Ιστορία

Η συνεχής έρευνα και καινοτομία, αλλά και ο βαθύτατος σεβασμός προς την ιστορία μας, οδήγησαν στη δημιουργία μιας εταιρείας με γερές βάσεις και προοπτικές για το μέλλον. Και με γνώμονα αυτές τις αξίες αναπτυχθήκαμε και συνεχίζουμε δυναμικά ακόμη. Από ένα μικρό εργαστήρι λιθογραφίας στην πόλη του Βόλου, γίναμε μια από τις πιο προηγμένες βιομηχανίες εκτυπώσεων offset, σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Picture

2018

Η Antopack θα γιορτάσει 120 χρόνια πρωτοπορίας στην εκτύπωση.

Picture

2012

Η τέταρτη γενιά στελεχών αναλαμβάνει καθήκοντα στην εταιρεία, με την Τέα Α. Αντωνίου ως Διευθύνουσα Σύμβουλο, τον Γιώργο Α. Αντωνίου ως Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Γιάννη Δ. Αντωνίου ως Γενικό Διευθυντή Επιχειρήσεων.

Picture

2007

Οι δύο εταιρείες, ιδιοκτησία της οικογένειας Αντωνίου, συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν την Antopack-Αντωνίου Α.Ε. Το παλιό εργοστάσιο της Antopack στο κέντρο του Βόλου, συνολικού εμβαδού 3.000 τ.μ., μετατρέπεται σε εμπορικό κέντρο.

Picture

1999

Η Antopack εγκαθιστά την μεγαλύτερη εκτυπωτική της μηχανή μέχρι σήμερα, διπλασιάζοντας την μέγιστη επιφάνεια εκτύπωσης στα 100cmX140cm.

Picture

1998

Μετά απο έναν αιώνα επιτυχίας, η Antopack ολοκληρώνει το νέο της εργοστάσιο συνολικού εμβαδού 14.000 τ.μ. μέτρων έξω απο τον Βόλο, μια απο τις πιο προηγμένες μονάδες εκτύπωσης στην Ευρώπη.

Picture

1994

Η Antopack εγκαθιστά τον πρώτο offset εκτυπωτή με οπτικές ίνες, στην Ελλάδα.

Picture

1985

Η εταιρεία αναβαθμίζεται πλήρως, με νέα συστήματα ψηφιακής τεχνολογίας.

Picture

1970

Η τρίτη γενιά στελεχών της Antopack αναλαμβάνουν καθήκοντα, με τον Άγγελο Γ. Αντωνίου υπεύθυνο οικονομικού και τον Διονύσιο Γ. Αντωνίου υπεύθυνο στον τεχνικό τομέα. Η εταιρεία ολοκληρώνει τη μετάβαση στο offset.

Picture

1960

Η Antopack σταδιακά εγκαταλείπει την μέθοδο απο λιθογραφία σε φιλμ και εισάγει το offset.

Picture

1935

Ο Βασίλης Τράστας παραδίδει την επιχείρηση εκτυπώσεών του στον ανηψιό του Γιώργο Αντωνίου, ο οποίος επιδεικνύει ιδιαίτερη καλλιτεχνική κλίση στην λιθογραφία, και με αξιοσύνη οδηγεί την Εταιρεία στο χρόνο.

Picture

1898

Ιδρύεται το εργαστήριο λιθογραφίας του Βασίλη Τράστα στον Βόλο. Ο Τράστας είναι ένας από τους τρεις μόνο λιθογράφους που είχε η Ελλάδα εκείνη την εποχή.

INFO

arrow